Süleyman GÖZİL

suleyman gozilMüslüm oğlu Süleyman GÖZİL 16.2.1938 GESİ’de doğdu, İlköğrenimini  1947 - 1952 yılları arası Gesi’de tamamladı, Kemal KARADENİZ, Emin ADLIM, Mehmet SAĞIROĞLU ve İzzet bey Öğretmenleriydi. 1952 yılında Ankara’da  çalışma hayatına başladı, 1967 yılında Ticarete atıldı ve halen devam etmektedir.

Süleyman GÖZİL, Vakfımızın kurucu üyelerindendir, kendileri değişik dönemlerde Vakfımız Yönetim kurulunda da aktif olarak bulunmuşlardır. Vakfımızın SMS hizmetinden önce gurbetteki hemşerilerimiz için bir iletişim merkezi gibi çalışmıştır. Arkadaşları arasında arnavut oğlu diye

anılan Süleyman GÖZİL evli 4 Çocuk 7 torun sahibidir, İlgi alanları gazete okumak, haber dinlemek, camileri gezmektir.

Murat GÖZİL

Oğlu